Jackies Fine Wines

The state of the art wijnwinkel van Deventer! Je vindt de wijnwinkel tegenover restaurant Jackies, aan de Grote Poot.

Ga naar website

More than a restaurant

groups

Wil je uit eten met vrienden, familie of je collega's? Wij zorgen dat alles perfect geregeld is en hebben voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte. Kies voor een passend keuzemenu of geniet van spannende fingerfood-gerechten.
Groepsreservering

gift card

Gun je geliefden een origineel cadeau en laat ze een magische avond bij JackiesNYC ontdekken met de geliefde Gift Card. Te bestellen via telefoon of mail, of kom anders even langs!
Gift cards

contact the party manager

Wilt u meer informatie, heeft u een groep- of cateringaanvraag? Neem contact op met onze partymanager.
Contact

Other Locations

St. Maxime

Waar Deventer een vleugje Parijs ontmoet en de kunstzinnige geest van Montmartre zich vermengt met de verleidelijke sfeer van de Franse Rivièra. Geïnspireerd door het zonnige Sainte-Maxime.
St. Maxime

St. Tropez

Geniet van de Côte d'Azur-vibe aan de Brink in Deventer. Met "all year long" terras en de mogelijkheid om groepen tot 100 personen te verwelkomen op de Premier Étage, is St. Tropez dé plek voor elke gelegenheid.
St. Tropez

No11

Wil je lekker ontbijten, lunchen of genieten van een high tea en high wine? Of wil je gewoon even een kopje koffie drinken? Dat kan bij No.11, onze zaak twee deuren verderop. Hier staat ons enthousiaste team van 11:00 tot 16:30 uur voor je klaar.
No11

Valencia

Valencia is dé beachclub van Deventer. Hier komen we samen om het drukke leven te ontvluchten en genieten we van goed eten en drinken. Bij Valencia laten we iedere dag de zon schijnen!
Valencia

Story

Onze passie is het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Service, sfeer en smaak staan hierbij centraal. Ons restaurant ligt in hartje Deventer en heeft drie verdiepingen aan unieke ambiances. In de zomer kun je buiten dineren en ook aan de bar is het heerlijk vertoeven. Onze keuken is geïnspireerd op de bruisende metropool New York en kent veel verschillende invloeden, bijvoorbeeld uit China Town en Little Italy. Wij houden van verse gerechten. Jackies staat bekend om de geliefde steaks, sushi, hamburgers en oesters. We zien je graag in ons restaurant!

How To Reach Us

Open

We zijn elke dag geopend vanaf 16:30.

Parking

Mocht u met de auto komen dan adviseren wij een parkeergarage. Denkt u aan de Wilhelminabrug of aan de Centrum-parkeergarage. Voor vragen of wensen neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.
GiftsReserveGroups & Events